Спомени от Капана

Обичам фестивалите. Безгрижието и насладата, бликащи от всеки ъгъл. Усмивките и цветовете, даващи настроение на безгранично забавление. Многообразие, яркост, глъч. Дори и огромната тълпа носи приятен хаос. И така поне до вечерта…поне!

Посещавала съм Капана фест три пъти и винаги е различно преживяване. Тълпата е все по – голяма, а разнообразието от развлечения расте паралелно с нея. 
 
 
За три дена Пловдив се преобразява в цветна бохо вселена. Ароматно кафе, изящни изкуства, свежи коктейли, шумни вечери, вкусни изкушения, интересни културни събития, много музика – накъдето и да поемеш няма да сбъркаш! 
Отидохме в събота – най – натовареният ден, но и с най – богатата програма. Още във влака от София към Пловдив бе ясно, че 90% от пътниците сме за една и съща спирка. Въпреки сивото време, в града цареше цветна радост. Градът бе по – жив от всякога, изпъстрен с лица и звуци.
След консумирането на дузина Апероли, Трастени и гофрети и разходка из града, завършихме с парти на Travel Coctails, носещо полъха на лятото.
На следващият ден имахме време само да хапнем в Smokini и да потегляме за София. Но колорита и енергията от фестивала останаха да ни греят дни след това… 

… и така, до нови срещи, красив Пловдид!