Любимо от Catrice

От доста време не крия симпатиите си към Catrice cosmetics. Първата ми покупка на продукт от марката бе преди 2 години, още когато прохождах в тази среда. От тогава насам, все по – често се доверявам на тях за грима си.

Окончателно обаче ме спечелиха, когато лятото на 2016-та пуснаха новия фон дьо тенHD Liquid Coverage Foundation, който всички очаквахме с притаен дъх. Имах доста опасения относно него – дали не е прехвален продукт, дали няма да се окаже поредното разочарование. Разрових се в ревютата на няколко блогърки, които следвам с интерес, и установих, че всяка една е останала приятно изненадана от продукта. Това пак не си е много достоверна информация, поради многото спонсорирани постове напоследък. Както и да е, реших да рискувам и го купих.
   Още от първото използвана разбрах, че с този продукт ще имаме дълга история. Ползвала съм много различни фон дьо тени, сега също изпробвам нови, но не съм попадала на толкова добре отговарящ на кожата ми – покрива чудесно, не се размазва, не тече в жегите, матира кожата и е нужно съвсем малко количество, за да стане магията.

Издържа докато не изтрия грима от лицето си, което в някои случаи бе след 12 часова смяна. Най – любимо в него ми е капкомера, чрез който се използва самия фдт – прави нанасянето още по – лесно.

Аз предпочитам да го нанасям с пръсти, след което леко го допреливам с гъбичката. Консистенцията на фдт-на е по – течна, като на серум, което спомага за бързото му попиване в кожата. В момента доизчерпвам първата си бутилка – нюанс030 SAND BEIGE. В началото на зимата си купих и 010 LIGHT BEIGE и сега ги комбинирам, за да достигна тена на кожата си в зимно време. Цената пък е напълно приемлива, имайки се предвид съотношението на качеството спрямо нея – 13 лв. Да не говорим колко много време стига да се ползва ( около 3/4 месеца).
Общото ми заключение за това съкровище е положително – задоволява напълно нуждите ми! Надявам се да не го развалят с времето, защото е продукт, който бих използвала дълго.
Преди седмица ми препоръчаха и друг фдт на марката – All Matt Plus Shine Control Make Upпокривал изключително добре несъвършенства и петна, също матира. Това ме навява на мисълта, че наистина изпълнението от страна на марката е качествено, независимо кой вариант и модел фдт е.
    Други любими продукти са озаряващите гел перли за лице и палитрата от металически сенки за очи. И двата артикула са част от последната лимитирана серия на марката – Pulse of Purism, която излезе през януари. Взех перлите повече от любопитство, но останах доволна. Вършат чудесна работа като спойка между хидратиращия крем и фдт-на. Първоначално се уплаших, че частиците им ще направят кожата ми много “блещукаща”, но не стана.
   Самите перли се смачкват от помпата в  процеса на излизане от флакона, което ги прави на ароматна гладка смес. В някои случаи слагам само тях, оставяйки лицето си свежо, а в други поставям фдт отгоре за пълен завършек. И в двата варианта кожата е приятна на допир, ароматизирана даже и без излишно лъщене. Цената е 11 лв., което лично според мен е леко нагоре от реалната, но го отдавам на това, че е лимитирана серия, а не постоянен продукт. А заслужава да влезе в списъка с редовните артикули, бих си го купила отново.
   Металическите сенки бяха голямата изненада в тази серия – веднага ме грабнаха и нямаше момент на чудене при покупката им. Писнало ми е от постоянно повтарящите се нюанси на палитрите и от доста време търсех нещо по – свежо. Е намерих го в лицето на палитрата C01 METAL, MYSELF AND I .
 
   Изпробвах всеки цвят и установих, че най – голям любимец ми е синият – контрастира с очите ми и ми хареса комбинацията му с тънка черна очна линия. Прахообразни са, което малко ме прави новак, защото като цяло скоро не съм използвала сенки, но с малко намокряне на четката се получава страхотен ефект. Издържат целия ден, не се размазват или избледняват. Оправдаха напълно цената си, която бе около 10 лв.
  Дълго време се канех да напиша пост за прекрасния фон дьо тен, но се радвам, че изчаках, защото така можах да покажа и другите продукти на фирмата, от които съм доволна. Надявам се наистина да запазят качеството на артикулите си на ниво, а не да последват тенденция на българския пазар. 🙂
*Държа да подчертая, че този пост НЕ Е спонсориран – продуктите са закупени с лични финанси и фирмата не е плащала за продуктово позоционирание. Всичко написано е ЛИЧНОТО ми мнение
** Всички снимки са мои.

Добрe дошли,

Нямам търпение да ви споделя комичните си преживявания и незабравимите моменти!

Instagram

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

София, България

Последни статии