Fenty Beauty by Rihanna match stix trio

През последните месеци доста се разшумя покрай козметична марка на Рияна – Fenty Beauty. Определено завладя вниманието на голяма част от заинтересуваните по един или друг начин от грима. Е, аз също попадам в тази графа и не крия, че любопитството ми към продуктите бе голямо. От части поради огромната ми симпатия към самата Рияна, от части от лудостта ми по грима. Решено бе, ще се пробва.

Съществува само един малък проблем – таксите за доставка от Америка са баснословни, а в Sephora България все още не продават марката. За моя радост намерих кой да ми донесе от САЩ и ето че се сдобих с така желаният продукт от серията – match stix trio.
 
Избрах него, защото е комплексен, компактен и изглежда изключително добре. Съдържа коректор, хайлайтър и контур. Размера на стикчетата е перфектен за всяка чанта, а самите те се прикрепят едни към друго посредством магнит, което е чудесна хрумка от страна на създателите.
 
Бях притеснена дали съм подбрала правилните нюанси, но веднага щом ги пробвах, установих, че съм уцелила. Идеята ми бе да са максимално доближени до натуралният ми тен и да са като лек акцент, когато ги използвам. На това и разчитах, имайки се предвид името на самите стикчета – перфектно да се сдвоят с кожата ми. Избрах нюанс Light 001.
 
 
Относно качеството, определено са се постарали – работата с продуктите е лесна, имат добра плътност върху кожата, въпреки това не са силно покривни. Аромат почти не долавям, нанесени на лицето са леки, без да създават дискомфорт и са доста издръжливи. Хибридната формула между крем и прах прави грима толкова въздушен.
 
 
Дизайна на стиковете е изстрел в десетката – супер футуристични и изчистени. Магнитното захващане е супер полезно, имайки предвид властващият хаос в една женска чанта.
 
 
Conceal: Linen
Contour: Amber
Highlight: Starstruc
 
Марката е разработвана с доста умисъл и това си личи в изпълнението на всеки един продукт от серията. Предстой ми да изпробвам триото в по – дълъг период от време и да наблюдавам как се представя, но за момента, определено си заслужава инвестицията.
 
Магическото трио се предлага в 4 различни нюанса на цена от 54 долара през официалният сайт на марката (купувайте само лицензирана козметика, не се доверявайте на реплики!). Доставка има до всяка част на света, подложена на съответните такси, а за в бъдеще се очаква марката  да се появи на българският пазар чрез Sephora.

Добрe дошли,

Нямам търпение да ви споделя комичните си преживявания и незабравимите моменти!

Instagram

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

София, България

Последни статии