За новата година и старите обещания

Днес е прехода от една година към друга. От една страница в живота ви към съвсем нова и празна такава. Преход от минали разочарования към бъдещи успехи. 
Днес не е просто последният ден от 2017-та, повод да се напием до безпаметност и да ядем като за последно. Време е да забавим малко темпото на ежедневието, да погледнем вътре в себе си и да си благодарим за всички щастливи моменти, в които сме участвали; да преосмислим грешките си; да коригираме някоя лоша черта; да създадем нова мечта; да обичаме близките си; да сме благодарни за всеки момент на този свят и всяка възможност да сме сред семейството си!
Да празнуваме, да се смеем и в същото време да осъзнаем, че не материалните неща правят празниците ни значими!
Важни са хората, с които ще прекараме последните моменти от 2017-та и първите на 2018-та! Важно е какви емоции ще събудим у тях и как ще се чувстваме спрямо себе си!
На края на годината, забравете за малките кахъри, отърсете се от проблемите, превъзмогнете негодуванията! Отворете съзнанието си и направете място за новите мечти, трепети, постижения, борби дори!
 
Много хора правят равносметки с високопарни думи, а след това забравят за тях. Бъдете от онези, които няма да говорят много, а ще предприемат действия за постигане на целите си, без оправдания, без мрънканици и нетърпение!
 
 
Изгонете омразата и злобните нотки и поканете позитивното мислене и креативността!
Отървете се от токсичните хора около вас и се обкръжете от стойностни човеци!
 
Предизвиквайте себе си! Места, усещания, хобита – експериментирайте и намирайте нови и нови варианти!
Отворете нова книга и започнете да пишете историята си, такава, каквато вие я искате и си я представяте. Каква ще бъде тя зависи само от вас! Постарайте се да я направите невероятна!
Мечтайте смело и се борете за постигането на целите си неуморно! Бъдете най – голямата си мотивация и най – силният си опонент! Не се страхувайте да изразявате себе! Инвестирайте умно в правилните неща, не правете компромиси със себе си!
Най – важното е да пазите здравето си и това на близките ви, защото то е най – ценният подарък и житейско благо! Живейте пълноценно и посрещайте всеки нов ден с усмивка, независимо от трудностите!
 
 
Весели празници! Бъдете здрави, щастливи и устремени!

Добрe дошли,

Нямам търпение да ви споделя комичните си преживявания и незабравимите моменти!

Instagram

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

София, България

Последни статии