Ъпгрейд на старата тениска

 Всеки има в гардероба си дрехи, които вече са му омръзнали или не ми харесват поради друга причина. Но какво правим, когато дрехата ни е от графа “любими” и не искаме да се разделим с нея? Ами променяме я малко, че да отговаря на настоящите ни нужди.

 
 
Пример за това са така нашумелите напоследък чокър тениски. Могат лесно да се намерят в магазините, но ако не ви се дават пари, лесно можете да се сдобиете с такава и в домашни условия. За целта ви трябват следните неща:
стара тениска, която желаете да освежите
ножица
тебешир или креда
 
 
Нататък е лесно – мерите тениската, решавате какви промени ще правите, отбелязвате с кредата местата за рязане/или друго/ и пристъпвате към същинската част – ъпгрейда. На мен ми отне само няколко минути. Така направих тениска, която не харесвах как ми стои, в любима дреха 🙂
 
 
Успешни трансформации се получават не само с тениски – през последните 5 години не съм си купувала къси панталонки – прекроявам стари скъсани дънки 😉
Ризите си пък правя на елечета или топове. Общо взето можете да превърнете дадена дреха в каквото си пожелаете.
Дрехите не са купени, за да седят по рафтовете в гардероба, а да бъдат носени. Затова грабвайте ножиците, освободете въображението си и действайте! Винаги избирайте дрехите, според това как се чувствате в тях, а не според последните тенденции!